ASBAS Computers

Bij ASBAS Computers kan je terecht voor refurbished en nieuwe computers. Hun belangrijkste doelstellingen daarbij zijn klanttevredenheid en het geven van betrouwbaar advies.
  • Case
  • ASBAS Computers
  • Branche
  • Retail
  • Opdracht
  • Branding

4 merken, 4 doelgroepen, 4 successen

ASBAS Computers kwam met de uitdaging: hoe kunnen we hetzelfde assortiment producten aanbieden aan verschillende doelgroepen? Ze willen vier doelgroepen aanspreken, maar willen wel aan elke doelgroep exact hetzelfde assortiment verkopen. Onze oplossing: 4 merken positioneren die visueel de juiste doelgroep aanspreken.

Het merk ASBAS Computers hebben we een redesign gegeven om deze in te zetten voor de zakelijke doelgroep. We hebben het merk Laptop Centrum ontwikkeld om jongeren aan te spreken, met een moderne strakke huisstijl. Budget Laptops heeft de uitstraling van een prijsvechter en spreekt hiermee klanten aan die op zoek zijn naar een koopje. Met Refurbished Notebooks richten we op de milieubewuste klant die duurzaamheid belangrijk vindt. De onderscheidende visuele taal wordt voor elk merk consequent op de hele huisstijl toegepast.

01

Richting bepalen!

Strategie

02

Het idee dat werkt

Creatief concept

03

Het oog wil ook wat

Ontwerp

04

De juiste toepassing

Concept naar middelen

05

Altijd paraat

Oogje in het zeil

Meteen meer meters maken met D-Solution aan je zijde?

Bel vandaag nog voor een afspraak!

Start Nieuw Project
4351
Kopjes koffie
12
Flessen champagne
3
Doosjes tissues
572
Energierepen
×