Websites in ons beheer laden nu 2,5x sneller dan voorheen. Snelheid is belangrijk voor een website om verschillende redenen:

1. Gebruikerservaring: Bezoekers verwachten dat een website snel laadt en direct reageert op hun interacties. Als een website traag is, kan dit leiden tot frustratie bij de gebruiker en een negatieve gebruikerservaring.

2. Conversie en verkoop: Wij merken dat een vertraging van slechts enkele seconden in laadtijd kan leiden tot een aanzienlijke daling van de conversiepercentages.

3. Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Snelheid is een belangrijke factor voor zoekmachines bij het bepalen van de rangschikking van een website in de zoekresultaten. Een snelle website heeft een positief effect hebben op de organische zoekresultaten en de zichtbaarheid van de website vergroten.

4. Mobiele gebruikers: Meer dan 60% van jouw bezoekers bekijken websites op hun mobiel. Mobiele apparaten hebben mogelijk beperkte bronnen zoals bandbreedte en verwerkingskracht. Een geoptimaliseerde, snelle website zorgt voor een betere ervaring voor mobiele gebruikers.

Deze maand hebben we geïnvesteerd in het optimaliseren van snelheid door onze kennis te verbreden, websites te optimaliseren en de benodigde upgrades uit te voeren. Daarom laden websites in ons beheer nu 2,5x sneller dan voorheen.