Het moment is daar: de nieuwe website van Paas B.V. staat live! En daarmee is ook hun nieuwe huisstijl gelanceerd!

We hebben de afgelopen maanden met het hele team hard gewerkt aan het rebrandingtraject voor Paas B.V. Het doel van de rebranding is het toekomstbestendig maken van het merk en daarbij de herkenbaarheid, die Paas B.V. jarenlang heeft opgebouwd, behouden.

De huisstijl is gemoderniseerd door het te versimpelen en krachtiger te maken. De iconische rode driehoek heeft een prominente rol gekregen in de nieuwe huisstijl. Dit zorgt ervoor dat alle merkdragers samen een consistente uitstraling hebben, wat sterk communiceert.

Ook de website heeft een totale make-over gekregen. Met een strak ontwerp in de vernieuwde huisstijl, verbeterde navigatie en geoptimaliseerde functionaliteiten, biedt de nieuwe website een naadloze gebruikerservaring. Of je nu informatie zoekt, projecten wilt bekijken of contact wilt opnemen, alles is nu nog gemakkelijker en intuïtiever.

Het resultaat is een nieuw totaalplaatje dat de kennis en expertise van Paas B.V. uitstraalt en toch herkenbaar en vertrouwd aanvoelt. Ontdek de nieuwe look zelf.