Cool design? Mooi meegenomen, maar dan begint het pas.

In verkeerde handen kan je website gemakkelijk veranderen in een onvindbare dode hoek van het internet. Smaakvol, maar uitgestorven. Dat wil je niet. Samen gaan we koers bepalen, fundamenten storten, ontwerpen, bouwen, bijschaven en genadeloos toeslaan.

Er is veel te doen.

Welk beeld moeten je klanten hebben van je product of dienst op basis van je website? Hoe zit het met de potentiële klanten die je straks in één moeite op bezoek krijgt? Waarin onderscheidt je bedrijf zich van de makkelijke middelmaat? En is dat te zien en te merken aan je website?

En ineens, dan is hij klaar!

Een nieuwe website laten ontwikkelen vol met heldere teksten, je ziet het effect pas als het allemaal af is. Tevreden bezoekers die moeiteloos vinden wat ze zochten en die zich onderweg nergens aan hoeven te ergeren. Ze gaan je nog meer waarderen dankzij zoveel online klantgeluk. Je beste beslissing ooit: in vier stappen op weg naar een sprankelende en zinvolle online aanwezigheid. Altijd open en goed voor de verkoopcijfers.

01

Laat weten wie je bent

Positionering

We snappen het: je hebt haast. Toch even een onmisbare pas op de plaats waar je later veel plezier van zult hebben. Onze ontwerpers zitten er aandachtig bij, maar we moeten het eerst hebben over gewichtigere dingen dan vormgeving en techniek. Anders heb je straks een nieuwe website, waar niemand zich werkelijk thuis voelt. We bepalen je unieke rol in deze wereld, het verschil met je concurrenten, je boodschap, je gunfactor.

02

Het oog wil ook wat

Ontwerp & Bouw

Geen onbelangrijke stap – we gaan werken aan de wow-factor. Genieten, maar met mate. Het is maar goed dat we stap 1 ‘Positionering’ niet hebben overgeslagen, want wat vinden je klanten aantrekkelijk en wat zal ze online een worst wezen? Het onderbewuste van je bezoekers spreekt een stevig woordje mee bij het klikken of swipen. Fijne knoppen en duidelijke routes! Meestal willen ze niet alleen verwend worden met een wow-factor, ze eisen ook een warme terugkom-factor.

03

Anders is al het andere zinloos

Vindbaarheid

Zoekmachineoptimalisatie of SEO, het is geen tovenarij maar ijverig precisiewerk. Goed gevonden worden zit hem niet alleen in zoektermen; de techniek kan je ook een stevig handje meehelpen. We kijken naar de inrichting van de website, de prestaties ‘onder de motorkap’ – en als extra duw in de rug kunnen we meerdere campagnes voor je opzetten. Of afrekenen per succesvolle klik.

04

Pas op met de houdbaarheidsdatum

Onderhoud

Google houdt niet van belegen content, de bezoekers van je website al helemaal niet. Geen nieuws is eigenlijk altijd slecht nieuws. En dan is er nog de techniek, die (on)zichtbaar zijn werk moet blijven doen. Bij D-Solution houden we je website voortdurend in de race, met innovatieve aanpassingen als die nodig of nuttig zijn. We oliën de machine en maken ruim baan voor hogere en relevantere bezoekersaantallen. Je gaat deals sluiten, dag en nacht.

Meteen meer meters maken met D-Solution aan je zijde?

Bel vandaag nog voor een afspraak!

Start Nieuw Project
4351
Kopjes koffie
12
Flessen champagne
3
Doosjes tissues
572
Energierepen
×