Cool design? Mooi meegenomen, maar dan begint het pas.

In verkeerde handen kan je website gemakkelijk veranderen in een onvindbare dode hoek van het internet. Smaakvol maar uitgestorven, dat wil je niet. Samen gaan we koers bepalen, fundament storten, ontwerpen, bouwen, bijschaven en genadeloos toeslaan.

Er is veel te doen.

Welk beeld moeten bezoekers hebben van je product of dienst op basis van je website? Hoe zit het met de potentiële klanten, leveranciers en toekomstige collega’s die je straks op bezoek krijgt? Waarin onderscheidt je bedrijf zich van de middelmaat? En is dat te zien en te merken aan je website? Wij zorgen ervoor van wel!

En ineens, dan is hij klaar!

Een nieuwe website laten ontwikkelen met heldere teksten, frisse foto’s en duidelijke navigatie, je ziet het effect pas als het allemaal af is. Tevreden bezoekers die moeiteloos vinden wat ze zochten en die zich onderweg nergens aan hoeven te storen. Je beste beslissing ooit: in vier heldere stappen op weg naar sprankelende online aanwezigheid. Goed voor de verkoopcijfers!

Positionering

LAAT WETEN WIE JE BENT

We snappen het: je hebt haast. Toch even een onmisbare pas op de plaats waar je later veel plezier van zult hebben. Onze ontwerpers zitten er aandachtig bij, maar we moeten het eerst hebben over gewichtigere dingen dan vormgeving en techniek. We bepalen eerst je unieke rol in deze wereld, het verschil met je concurrenten, je boodschap en je gunfactor.

Ontwerp & Bouw

HET OOG WIL OOK WAT

We gaan werken aan de wow-factor. Genieten, maar met mate. Het is maar goed dat we stap 1 ‘Positionering’ niet hebben overgeslagen, want wat vinden je bezoekers aantrekkelijk en wat zal ze online een worst wezen? Het onderbewuste van je bezoekers spreekt een stevig woordje mee bij het klikken of swipen. Meestal willen ze niet alleen verwend worden met een wow-factor, ze eisen ook een warme terugkom-factor.

Vindbaarheid

ANDERS IS AL HET ANDERE ZINLOOS

Zoekmachineoptimalisatie of SEO, geen tovenarij maar ijverig precisiewerk. Goed gevonden worden zit hem niet alleen in zoektermen; de techniek gaat je ook een stevig handje meehelpen. We letten op kwalitatieve content, de url-structuur en prestaties ‘onder de motorkap’ zoals de laadsnelheid – en als extra duw in de rug kunnen we meerdere campagnes voor je opzetten. Of met SEA afrekenen per succesvolle klik.

Onderhoud

PAS OP MET DE HOUDBAARHEIDSDATUM

Google houdt niet van belegen content, de bezoekers van je website al helemaal niet. Geen nieuws is eigenlijk altijd slecht nieuws. En dan is er nog de techniek, die (on)zichtbaar zijn werk moet blijven doen. Bij D-Solution houden we je website voortdurend in de race, met innovatieve aanpassingen als die nodig of nuttig zijn. We oliën de machine en maken ruim baan voor hogere en relevantere bezoekersaantallen.