Met trots kondigen we aan dat de compleet vernieuwde webshop van Dramtime live staat! 🎉 Dat verdient een toost en een lekker gebakje van Banketbakkerij Cees Blom!

Niet alleen de webshop zelf is over de kop gegaan, maar ook de huisstijl heeft een frisse update gekregen. Het nieuwe logo heeft een klassiek-moderne uitstraling gekregen, waarbij we key-elementen uit de oude huisstijl hebben behouden; zoals het herkenbare lettertype en de iconische ketel.

De nieuwe webshop biedt een geoptimaliseerde gebruikerservaring, waardoor je als klant moeiteloos kunt navigeren door het uitgebreide assortiment. Met handige filters vind je snel en gemakkelijk de whisky die je zoekt. En niet te vergeten, we hebben veel aandacht besteed aan de mobiele ervaring, zodat je ook op je telefoon of tablet moeiteloos kunt genieten van de webshop.

Veilig online shoppen heeft onze hoogste prioriteit. Of je nu in Nederland woont of in China, over de hele wereld kan je eenvoudig en betrouwbaar afrekenen bij Dramtime.

Een speciale dank gaat uit naar Tom-Roderick Muthert , Aeilke Muthert en Slijterij Frans Muthert voor het aangaan van deze mooie uitdaging samen met ons!