Technologieën, trends en nieuwe ontwikkelingen

Onze afdeling webdevelopment heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan en speelt vandaag de dag een cruciale rol. We worden geconfronteerd met de uitdaging om niet alleen visueel aantrekkelijke websites en webshops te maken, maar ook om ze responsief en functioneel te maken op verschillende apparaten en browsers. Wij beschikken hierdoor over grondige en brede kennis van talen zoals HTML(5), CSS(3) en JavaScript.

We blijven op de hoogte van nieuwe technologieën, trends en ontwikkelingen. Onze webdevelopers beperken zich niet alleen tot het bouwen van statische pagina’s; het omvat nu complexe webapplicaties, maatwerk, webshops en de integratie van API’s (koppelingen) met externe partijen.

Beveiliging en efficiëntie

Bij onze webdevelopers draait het niet alleen om creativiteit en functionaliteit; beveiliging en efficiëntie zijn ook belangrijk. We houden rekening met beveiligingsrisico’s om gevoelige gegevens te beschermen tegen aanvallen zoals SQL-injecties en cross-site scripting (XSS).

Tegelijkertijd optimaliseren en minimaliseren we de prestaties van laadtijden, hierdoor wordt de gebruikerservaring verbeterd. We versnellen websites en webshops fors door gebruik te maken van CDN’s (Content Delivery Networks) en juiste compressie- en cachingtechnieken.