Search Engine Optimization

Met SEO richten wij ons op het verbeteren van posities in de organische zoekresultaten, van websites en webshops in zoekmachines zoals Google of Bing. Door middel van geoptimaliseerde inhoud, backlinks en enorm veel technische verbeteringen laten we websites en webshops hoger ranken in zoekresultaten. Dit kost tijd en geduld, maar leidt uiteindelijk tot duurzame groei en meer organisch verkeer naar jouw website of webshop.

Search Engine Advertising

Aan de andere kant is SEA een betaalde vorm van online adverteren, waarbij wij voor bedrijven advertenties plaatsen in zoekmachines. Deze advertenties worden weergegeven boven en tussen de organische zoekresultaten. Met SEA kunnen we voor jouw merk direct zichtbaarheid genereren en gericht adverteren op relevante zoekwoorden die we in onze zoekwoordanalyse samen vaststellen. Het voordeel van SEA is dat resultaten vaak sneller zichtbaar zijn.

Onze voorkeur gaat uit naar een strategische combinatie van SEO en SEA, dit biedt vaak het beste van twee werelden. SEO zorgt voor duurzame groei op lange termijn en SEA voor directe zichtbaarheid en conversies op korte termijn. Samen vormen ze een krachtig team om online succes te behalen.