Bedrijfsidentiteit

Bedrijfsidentiteit wordt samengesteld door communicatie, symboliek en gedrag. Hoe wilt u dat anderen uw bedrijf zien? Wie wilt u zijn en wat wilt u uitstralen? We doen marktonderzoek en geven advies.

Strategie

De juiste marketingstrategie (online- en offline) vormt de basis voor maximaal rendement. Dit brengt focus aan en zorgt voor inspiratie, doelgerichtheid en bindt klanten en medewerkers.

Marketingtraject

U weet welke doelgroepen voor u belangrijk zijn en hoe u deze wilt aan spreken, maar welke middelen zet u in? Wij geven uw marketingtraject vorm en ondersteunen u bij het uitrollen hiervan.

Meer weten over strategie en marketing?


Onze specialisaties:

  • bedrijfsidenteit opbouwen of aanpassen
  • marketing traject
  • mediaplanning
  • social media strategie
  • zoekmachinemarketing
  • contentstrategie

Portfolio

Wilt u voorbeelden zien van de door ons gerealiseerde projecten?

Bekijk ons werk!

Hoe gaan we te werk:

Inventarisatie
Samen stellen we uw missie vast: wie wilt u zijn? En wat wilt u uitstralen? We doen marktonderzoek en zullen een advies uitbrengen.
Planning
We stemmen uw verwachtingen en onze voorspelling op elkaar af in een overzichtelijke planning van uw project.
Concept
We hebben veel input en creatieve idee├źn voor uw project. Welk pad slaan we in?
Realisatie
Is alles in het plan opgenomen en ziet u het al helemaal gebeuren? We begeleiden u het ge hele traject met elke stap die er te zetten valt.
Oplevering
We voeren een analyse uit van de impact die de door ons opstelde marketingcampagne heeft gehad en koppelen deze terug. We stemmen samen af hoe we verder gaan.
Onderhoud en support
De marketingmiddelen zoals zoekmachinemarketing behoeven een constante monitoring van effectiviteit en stellen we waar nodig bij.