Betreed een wereld van persoonlijke aandacht en luxe met de nieuwe branding van Mariposa Nailsalon. Deze splinternieuwe nagelsalon richt zich op het hogere segment, waar kwaliteit en aandacht centraal staan. Bij Mariposa Nailsalon wacht jou een ware wellness-ervaring – een cadeau aan jezelf.

We hebben zorgvuldig gewerkt aan het ontwerp van het logo, waarbij we de betekenis van “Mariposa” – vlinder in het Spaans – hebben benadrukt. Het logo bevat een elegante vlinder, samengesteld uit lotusbloembladeren die symbool staan voor schoonheid en zuiverheid. Met strakke typografie en rijke kleuren creëren we een professionele en luxe uitstraling die de merkidentiteit versterkt.

Deze onderscheidende branding hebben we consequent doorgevoerd in alle merkuitingen, van prijslijst tot social media-posts en natuurlijk de website. Dankzij prachtige fotografie is de website een visueel meesterwerk geworden, waar je moeiteloos alle diensten kunt ontdekken en direct een afspraak kunt maken.

Maar daar houdt het niet op. Met onze diepgaande kennis van SEO hebben we ervoor gezorgd dat de website van Mariposa Nailsalon binnen no-time bovenaan de zoekresultaten van Google prijkt.

Het was een waar genoegen om aan dit geweldige project te werken en we willen Leonie bedanken voor haar vertrouwen in ons. Ontdek nu zelf Mariposa Nailsalon en trakteer jezelf op een onvergetelijke, luxueuze ervaring.