Een ‘merk’ ben je meteen al, vanaf je eerste factuur.

Aan een ‘brand’ moet je bouwen. Geduldig en trefzeker. Alleen zo krijg je klanten die weten wat ze willen en vlinders in hun buik krijgen bij het zien van je merk. Die direct snappen waarmee jij het verschil maakt. Een gewoon merk zit in de hoek van onverkochte voorraden en lege agenda’s. Met een duidelijke en verleidelijke ‘brand’ kun je de wereld veroveren – en toch jezelf blijven. Allemaal pure winst.

Waarom precies? Daarom!

Een paar weetjes over succesvolle branding. Je gebruikt het om een sterk merk te worden – en te blijven. Gewild bij precies de doelgroep die je voor ogen had. Dat hoeft niet perse de massa te zijn, met een kleine trouwe groep klanten kun je ook al aardig gas geven. Misschien wel het belangrijkste van slimme branding: er zit een samenhangend en langlopend plan achter. Je doet nooit zomaar wat. Dat zou zonde zijn.

Hoe dan? Want het gaat nooit vanzelf.

Gelukkig heb je binnenkort de reclamemakers en internetspecialisten van D-Solution in je kamp. Voor je het weet laat je de concurrentie radeloos achter. Dankzij een aantrekkelijk logo dat past bij de kern van je verhaal. Dankzij de manier waarop je communiceert, online en rechtstreeks en dankzij een totaal-uitstraling waar jouw klant zich thuis voelt. Alles moet kloppen, anders is het geen branding.

Strategie

RICHTING BEPALEN!

We starten met je merkstrategie, eerst nadenken voordat we gaan beginnen. Welke indruk maakte je ‘brand’ tot nu toe? Wat kan er beter en doeltreffender? Afstoffen of opnieuw uitvinden? Belangrijkste taak: op zoek naar het waarom van zichtbaarheid, marketing en reclame. Samen maken we een samenhangend plan.

Creatief concept

HET IDEE DAT WERKT

Het grote plan ligt er, daar worden we vrolijk van. Onze ontwerpers en branddesigners kunnen niet wachten om aan de slag te gaan: na de merkcreatie bepalen welke beeldtaal en toon er past bij je nieuwe ‘karakter’. De make-over die je altijd al wilde!

Concept naar middelen

DE JUISTE TOEPASSING

Het begint ergens op te lijken: professionele huisstijl, sterk logo en een verhaal dat past bij je ambities. Waarmee laat je je nieuwe, verbeterde identiteit zien aan de wereld? Frisse website of webshop die te vinden is of subtiele campagnes die je niet kunt missen?

Oogje in het zeil

ALTIJD PARAAT

Website online, drukwerk uitgedeeld, campagnes gelanceerd, klaar is Kees. Zo zitten we bij D-Solution niet in elkaar. Je hebt er voortaan een betrokken teamgenoot bij. Iemand die je wijst op de perfecte momenten om nog even te knallen of die je nog herinnert aan het waarom van de gevolgde strategie.